dimarts, 22 de març de 2011

Comencem/Empezamos

Avui iniciem aquest nou bloc.

Som pares d’un nen que des de els 3 mesos aproximadament li van detectar una intolerància a la lactosa severa, cosa que no va quedar aquí, ja que als 6 va començar a rebutjar el gluten.

Fins ara la seva alimentació era com la de qualsevol nen, el que passa que teníem que canviar el cereal per sense gluten i la llet per sense lactosa, la resta quedava igual, ara be, a partir de l’any que comencen a menjar de tot (pel que fa a nosaltres de tot que no porti ni gluten ni lactosa, clar), doncs venen els problemes, la desinformació, i comences a veure i sentir que poca consideració que hi ha amb aquest ampli grup de gent que te intoleràncies.

Així doncs, la nostra vida culinària ha passat de poder menjar de tot i no mirar res, a llegir totes les etiquetes de tot el que entra a casa, i amb això, descobrir el mal etiquetatge de les coses!

No prometem actualitzar el bloc diàriament ni res per l’estil, ja que no som cuiners a casa de professió, la nostra intenció, és publicar les coses que trobem i anem fent per a que el nostre petit pugui menjar tanquil·lament.

Hoy empezamos este nuevo bloc.

Somos padres de un niño que desde los 3 meses aproximadamente le detectaron una intolerancia a la lactosa severa, cosa que no quedó ahí, ja que a los 6 empezó a rechazar el gluten.

Hasta ahora su alimentación era como la de cualquier niño, lo que pasa que teníamos que cambiar el cereal por sin gluten y la leche por sin lactosa, el resto quedaba igual, ahora bien, a partir del año que empiezan a comer de todo (nosotros todo lo que no lleve ni gluten ni lactosa, claro), pues vienen los problemas, la desinformación, y empiezas a ver y sentir que poca consideración que hay con este amplio grupo de gente que tienen intolerancias.

Así pues, nuestra vida culinaria ha pasado de poder comer de todo y no mirar nada, a leer todas las etiquetas de todo lo que entra en casa, i con esto, descubrir el mal etiquetaje de las cosas.

No prometemos actualizar el bloc diariamente ni nada por el estilo, ya que no somos cocineros de profesión, nuestra intención es publicar las cosas que encontramos y que vamos haciendo para que nuestro pequeño pueda comer tranquilamente.

3 comentaris:

 1. Benvinguts al món dels sense.....
  Aquí veureu que tots sóm una mica com una gran família i ens ajudem.
  Si mireu el meu blog, podeu veure varies receptes de pa, galetes,... etc.
  Benvinguts.

  http://sinmis4.blogspot.com/

  ResponElimina
 2. Dí que sí guapa!!! Entre unos y otros se pueden hacer unas buenas listas de productos que se van encontrando aptos para los peques y no peques con estos problemas.

  Besotes.

  ResponElimina
 3. Hola! Acabo de llegir el vostre bloc i m'ha semblat que amb aquesta primera entrada heu definit molt bé la situació dels celíacs i de les persones que en general pateixen altres intoleràncies (tot i que cada cop sembla ser que la gent es consciencia més amb els etiquetatges) . Com el vostre fill també pateixo intolerància a la lactosa i al gluten (vaig començar amb una i continuar amb l'altre) però diagnosticada en l'adultesa. Com vosaltres de cop i volta començar a pensar en el mateix dinar del dia era agobiant... Però poc a poc un es va "acostumant"... He anat fent una visita al blog i crec que el vostre fill té molta sort de tenir uns pares que intenten que el nen no se senti "descolocat". Ànims!!

  ResponElimina